top of page
Afbeelding van WhatsApp op 2024-05-05 om 22.35.49_fdea20ef.jpg

Pilates

Pilates is een training systeem dat in het begin van de 20e eeuw werd ontwikkeld door Joseph Pilates. Het is een vorm van lichaamsbeweging die zich richt op het opbouwen van kracht, flexibiliteit en een algeheel lichaamsbewustzijn. Pilates is een holistische benadering van fysieke fitness die kernkracht, gecontroleerde bewegingen, een bewuste ademhaling en flexibiliteit combineert.
Door de groepen klein te houden of door één-op-één lessen kunnen we ons richten op de behoeften en mogelijkheden van het individu en een meer op maat gemaakt en gedetailleerd trainingsprogramma bieden.

 

Pilates biedt een veelzijdige workout die geschikt is voor mensen van diverse fitnessniveaus. Oefeningen kunnen worden aangepast aan die niveaus, waardoor het toegankelijk is voor mensen met verschillende behoeften en mogelijkheden. We groeperen mensen op basis van hun ervaring met pilates en hun fysieke niveau en specifieke eisen.

Afbeelding van WhatsApp op 2024-05-05 om 22.35.50_c5bbd358.jpg

Efy

Pilates met Efy is een initiatief van Efy, een Griekse vrouw die in Gent woont. Na jaren zelf pilates gevolgd te hebben, naast haar job als architect, besloot ze om de sprong te wagen en languit (pun intended :-) ) te gaan voor een carrière als pilates-instructrice. 

bottom of page