top of page
Nutritional Cooking

'Fit EN GEZOND'-traject

Wil jij al enige tijd fitter en gezonder worden? Heb je het moeilijk om je levensstijl aan te passen? Heb je al talloze pogingen ondernomen om wat gewicht te verliezen maar steeds zonder blijvend resultaat ?

 

Het multidisciplinair team van de Totaalpraktijk screent, helpt en begeleidt mensen die graag werk willen maken van hun fysieke conditie aangevuld met gericht voedingsadvies en mentale coaching. Samen werken we met jou naar een betere, evenwichtigere en vooral gezondere levensstijl. 

Een ‘Fit en gezond’-traject biedt verschillende sessies aan bij de diëtiste en  sportsessies bij de kinesist (personal coaching). Dit kan eventueel aangevuld worden met psychologische begeleiding, maar is niet standaard inbegrepen in het ‘Fit en gezond’-traject.

De standaard tarieven worden gevolgd met terugbetaling van de mutualiteiten. Bovendien biedt CM een aanvullende tegemoetkoming tot 250€ op het multidisciplinaire traject (300€ indien verhoogde tegemoetkoming).

Samen zorgen wij ervoor dat je meer energie krijgt en beter in je vel voelt. Kortom: fitter en gezond!

willem2.webp

Willem Maes

Willem is afgestudeerd als kinesitherapeut in 2016 met als specialisatie sportrevalidatie en algemene kinesitherapie. Verder heeft hij zich gespecialiseerd in manuele therapie en dry needling. Via deze bijhorende behandeltechnieken kan elke patiënt kwalitatief en op maat worden behandeld. 

Je kan bij hem terecht voor algemene kinesitherapie, manuele therapie, sportgerichte oefentherapie en dry needling. Willem begeleidt je tevens in het multidisciplinaire gewichtsprogramma.

trees_edited.jpg

Trees Peersman

Trees heeft al 20 jaar praktijkervaring als diëtiste en sanacoach. Haar specialisatie is het aanpakken van emotioneel eetgedrag en snoepbuien. Ze tracht gewichtsverlies na te streven door het geven van persoonlijk advies met oog voor de onderliggende gedachten en gevoelens. Haar missie is cliënten terug beter in hun vel te doen voelen en te doen stralen.

Trees geeft ook regelmatig kookworkshops, lezingen en workshops omtrent verschillende onderwerpen.

Trees is auteur van het boek "Je stabiel gewicht in 10 stappen" -Lannoo en "Help, ik kan het niet laten". 

bottom of page