top of page
Nutritional Cooking

Multi-disciplinaire gewichtszorg

​Worstel je al een tijdje met wat overtollige kilo's? Heb je al talloze pogingen ondernomen om wat gewicht te verliezen maar steeds zonder blijvend resultaat ?

 

Het multidisciplinair team van de Totaalpraktijk screent, helpt en begeleidt mensen die graag werk willen maken van hun fysieke conditie aangevuld met gericht voedingsadvies en mentale coaching. Samen werken we met jou naar een betere, evenwichtigere en vooral gezondere levensstijl.

Wat? 

Een ‘gewichtsprogramma’ met als combinatie consultaties bij de diëtiste en sportsessies bij de kinesist (personal coaching)

  •  5 sessies bij de diëtiste : 1 intakegesprek (60 min) en 4 opvolggesprekken (30min)

  • ​12u begeleid sporten bij de kinesist (2 keer in de week, 6 weken lang)

Het kostenplaatje is €460. Uw mutualiteit kan u aanvullende tegemoetkomingen verkrijgen voor de consulten bij de diëtiste en kinesist. ​Als de CM uw mutualiteit is dan krijgt u 50% van de kostprijs terug dus dan kost het volledige plaatje maar €230. CM-leden met verhoogde tegemoetkoming ontvangen een eenmalige tegemoetkoming van 75%  van de kostprijs, met een maximum van 300 euro.

Psychologische begeleiding is optioneel binnen onze praktijk maar zit niet in het gewichtsprogramma standaard inbegrepen.

willem2.webp

Willem Maes

Willem is afgestudeerd als kinesitherapeut in 2016 met als specialisatie sportrevalidatie en algemene kinesitherapie. Verder heeft hij zich gespecialiseerd in manuele therapie en dry needling. Via deze bijhorende behandeltechnieken kan elke patiënt kwalitatief en op maat worden behandeld. 

Je kan bij hem terecht voor algemene kinesitherapie, manuele therapie, sportgerichte oefentherapie en dry needling. Willem begeleidt je tevens in het multidisciplinaire gewichtsprogramma.

trees_edited.jpg

Trees Peersman

Trees heeft al 20 jaar praktijkervaring als diëtiste en sanacoach. Haar specialisatie is het aanpakken van emotioneel eetgedrag en snoepbuien. Ze tracht gewichtsverlies na te streven door het geven van persoonlijk advies met oog voor de onderliggende gedachten en gevoelens. Haar missie is cliënten terug beter in hun vel te doen voelen en te doen stralen.

Trees geeft ook regelmatig kookworkshops, lezingen en workshops omtrent verschillende onderwerpen.

Trees is auteur van het boek "Je stabiel gewicht in 10 stappen" -Lannoo en "Help, ik kan het niet laten". 

bottom of page