Ontspannende massage

Ademhalings-en relaxatie
therapie

Stress is bij heel wat mensen de oorzaak voor nek-en schouderklachten en spanningshoofdpijn. Indien niet tijdig wordt ingegrepen, kan dit verder leiden tot ademhalingsstoornissen, slaapproblemen of angstaanvallen. Relaxatietherapie berust op een combinatie van therapieën om tot lichamelijke en geestelijke ontspanning te komen. Het combineert elementen uit mindfulness en sofrologie met ademhalingsoefeningen, diverse massagetechnieken en lymfedrainage. Aan de hand van tips en oefeningen leer je je gedachten te beheersen en beter omgaan met bepaalde emoties en spanningen. Het finaal doel is streven naar een gezondere, minder stressvolle levensstijl. Onze kinesiste Sofie begeleidt u graag verder voor relaxatietherapie.

sofie (2)_edited.jpg

Sofie Demeulenaere

Sofie is afgestudeerd als kinesitherapeut (Ugent, 2010) en volgde een postgraduaat manuele therapie. Ze specialiseerde zich verder in relaxatietherapie.

 

Je kan bij haar terecht voor algemene kinesitherapie, relaxatie - en slaaptherapie, pre- en postnatale kine en lymfedrainage.