Kinesitherapie

“minor movement moves the major” A.T. Still

Algemene kiné 

U kan bij onze kinesitherapeuten terecht voor verschillende behandelingen zoals algemene revalidatie na operaties (knie, heup, rug, schouder, voet, ... ), spierblessures, sportletsels, rug- en nekschoollymfedrainage, manuele therapie, pre- en postnatale kine, ...De behandelingen bestaan voornamelijk uit een combinatie van mobilisaties, oefentherapie en massage.

Onze therapeuten zijn gedeconventioneerde kinesitherapeuten. Zij volgen de tarieven van de beroepsvereniging Axxon (01.01.2019). Om onze tarieven te raadplegen, klik door naar ons betalingsoverzicht

Relaxatietherapie

Stress is bij heel wat mensen de oorzaak voor nek-en schouderklachten en spanningshoofdpijn. Indien niet tijdig wordt ingegrepen, kan dit verder leiden tot ademhalingsstoornissen, slaapproblemen of angstaanvallen. Relaxatietherapie berust op een combinatie van therapieën om tot lichamelijke en geestelijke ontspanning te komen. Het combineert elementen uit mindfulness en sofrologie met ademhalingsoefeningen, diverse massagetechnieken en lymfedrainage. Aan de hand van tips en oefeningen leer je je gedachten te beheersen en beter omgaan met bepaalde emoties en spanningen. Het finaal doel is streven naar een gezondere, minder stressvolle levensstijl. Onze kinesiste Sofie begeleidt u graag verder voor relaxatietherapie.

Om onze tarieven te raadplegen, klik door naar ons betalingsoverzicht.

Onze therapeuten

francis_edited_edited.jpg

Francis Buyse

0479/73.69.55

Francis is afgestudeerd als kinesitherapeut in 2016 met als specialisatie sportrevalidatie en algemene kinesitherapie. Verder specialiseert hij zich nog verder in osteopathie, zodat elke patiënt kwalitatief en op maat kan worden behandeld. 

 

Je kan bij hem terecht voor manuele kinesitherapie, medische trainingstherapie, sportgerichte oefentherapie, (dynamic) taping en dry needling.

Voor meer info bekijk ook de website www.kinecist.com

Sofie Demeulenaere

0473/61.93.19

Sofie is afgestudeerd als kinesitherapeut (Ugent, 2010) en volgde een postgraduaat manuele therapie. Ze specialiseerde zich verder in relaxatietherapie.

 

Je kan bij haar terecht voor algemene kinesitherapie, relaxatie - en slaaptherapie, pre- en postnatale kine en lymfedrainage.